19-11-07

Vakantie 2008

Zaterdag kon ik mijn ogen niet meer geloven. We zijn midden november en de zomervakantie is al boekbaar bij jetair en neckerman.  Nog niet zo heel lang geleden moest je tot begin feb wachten op de boeken in de reisbureau's. Nu met de magische WWW wereld kan alles direct. Al even aan het klikken geweest,... wat een mooie foto's waar iedereen in vakantiestemming is en de zon aan het schijnen is... Een dezer nog eens goed rond kijken en checken op internet en wie weet boeken we al wel iets ... :-)  T zijn de laatste 3 jaar dat we nog buiten de zomervakantie op reis kunnen, en dan doen we dat maar (sorry voor de leerkrachten onder de lezers maar de laaste 3 weken van het schooljaar gaat dochterlief er niet zijn).
De hamvraag is vinden we iets in Italie dat aan onze eisenbundel voldoet, (die is echt niet moeilijk hoor... gescheiden slaapkamer, kinderzwembadje, max 3 uur vliegen en een beetje binnen de normale prijzen.. zo max 2500 dus) of gaat het terug naar Mallorca waar we het vorig jaar eigenlijk wel naar onze zin hadden... Of toch proberen we de auto eens naar het zuiden van frankrijk (brrr zijn we er al ik wil naar huis whaaaaaaaaaa nog meer grijs haar na de reis ..). We shall see dus... hebben we weeral iets voor naar uit te kijken he maar zo naar een warme reis kunnen uitkijken in deze donkere en vooral koude dagen geeft me een warm gevoel (of is dat net die slok kofffie...?)

Tegenwoordig gaat alles toch snel. De Sint is nog maar net aan wal gekomen na zijn lange reis vanuit Spanje of de Kerstman is al op de slee gesprongen richting ons. Vakanties boeken gaat nu heel het jaar door ... we zijn meer en meer op weg naar een 24/7 maatschappij ...of dit een goede evolutie is valt nogal af te wachten... de meeste mensen  lopen nu al de helft van de tijd fucked up rond.  Beetje spijtig vind ik maar dat zal meer nostalgie zijn denk ik ... waarbij vroeger alles een mooie plek had. Nu loopt alles over waardoor het verlangen naar constant een prikkel krijgt ... damm die mensen van de reclame zijn toch niet zo zot ;-)

Anyhow straks is het reisbureau binnen springen,.. is horen of de boeken al aangekomen zijn.

 

13:44 Gepost door Kobe in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: vakantie |  Facebook |

Commentaren

Nja Het is de waarheid, wat je daar zegt. In deze maatschappij waar alles 7/7 en 24/24 open en bereikbaar "moet" zijn. Net daardoor is de term "onthaasting" ontstaan en zo wordt het toerisme nog meer opgekrikt... ga je werkelijk nu al boeken? Lijkt me toch net een tikkeltje te vroeg, zo bijna een jaar op voorhand. Eerst, idd, nog genieten van Sinterklaas en de Kerstman. De drie koningen moeten dan ook nog komen en oooh, de Paasklokken!!
Er is een tijd voor alles he
;o)

Gepost door: *** | 20-11-07

wel eerlijk gezegd vind ik het wel leuk als de winkels in de avond nog open zijn als ik van het werk kom. Maar er zijn grenzen aan allen hoor.

Gepost door: Kobe | 21-11-07

De commentaren zijn gesloten.