10-01-08

Natalia Meets En Vogue feat. Shaggy

Een goede 2 weken geleden mail gekregen dat er tickets waren voor Nataliain het sportpaleis.  Eigenlijk had ik niet echt veel goesting want tja het is mijn ding nu helemaal niet ... Dus ik de mail gelaten voor wat het was.  Een 2 dagen geleden "ping" mail in mijne mailbox.  Ooh de Gert wat heeft mijne drinkbroeder te vertellen, gaan we er ene pakken? hmm neen want meneer is op verlof.  Ha de vraag of ik na Natalia ga.... Ik op de relpy knop "geen kaart gevraagd had ik geweten dat gij ging dan had ik nog wel de moeite gedaan om er een te vragen"

Nog geen 5 min nadien "ping" de mailbox kijk terug nen mail van Gert hij had er 2 en ik ging dan zijne "date" zijn. Tja waarom niet eigenlijk he, concert zal wel niet veel vets zijn maar die pinten er voor bwa gezelling niet waar.
Gisteren telefoon de Gert... we gingen afspreken in dat ding waar snooker kunt spelen (voor de sportpaleis kenners de Matchroom dus) dan kunnen we samen nog eerst hapje eten en dan gaan genieten van de mooie muziek (hahaha) en Sophie ging ook mee

6:15 mooi op tijd aangekomen vallen der samen de matchroom binnen effe wachten op Sophie.  Lekker gegeten lekker gedronken en naar het concert gegaan.  We hadden redelijke plaatsen dus no prob... een 5 liekes later vallen er nog wat collega's binnen.  En wat doet een mens dan sociaal pintje drinken met de collega's.  Ik heb dus in totaal een 7 liekes gezien van den hele avond.
Wat vond ik van Natalia ... wel de sound was slecht in het sportpaleis en ze zag er nogal tja goedkoop uit vond ik .... En Vogue viel op zich nogal mee maar ook de sound in die zaal waar wij zaten was dus slecht... Shaggy.... tja laat ons daar over zwijgen want buiten een paar kreten en wat geroep door dien micro kan dien man dus niet zingen.  Ik had niets meer veracht dus ... waren gratis kaartjes dus ... was al gezellig aan den toog op het eerste verdiep dus ...

Het eerste bisnummer was afgelopen en ikke en de Gert waren weg... Sophie was toen ook al met de noorderzon verdwenen en we wilde voor de drukte buiten zijn.
Nog wat aan het lullen geweest en wat komen we op weg naar die auto's tegen? Yep da snooker geval terug... Ach ge kent da wel eeh nog ene voor de road...
We zijn daar dus binnen gedoken en ettelijke alcoholise dranken later na heel wat diepzinnige gesprekken tot het besluit gekomen dat we meer dan "gewone collega's" waren maar eigenlijk wel "vrienden". Het type vrienden dat je eigenlijk op je 1 hand kan tellen. En dat is dan wel nice eigenlijk ... wat ooit eigenlijk als 2 voze idioten aan den toog is begonnen met wat gelul over de job is nu na een 2 jaar toch uitgemond in een nieuwe echte vriendschap, een extra persoon waar ge in donkere dagen kunt op steunen, iemand die eigenlijk altijd voor u klaar staat wanneer er shit is ... en dat is iets dat van 2 kanten komt...

Wat hebben we dus geleerd:
- Natalia concertje was flauwkes (buiten dat ik dat wel een meer dan mooi kikske vind)
- Dat we een nieuwe vriendschap hebben ... 
- Dat we eigenlijk veel sjans gehad hebben dat ze nergens controle stonden te houden... Ik weet het zou normaal niet mogen maar ik had meer dan genoeg op.
- Dat om 2:15 in uw bed kruipen en om 6:30 wakker worden pijn doet op mijn bijna 30 jaar oude lichaam... dammmm ik recupereer niet meer zo super snel damm
- Dat we dus vandaag een wrak zijn... maar dat de RIO (return on investment) eigenlijk zeer positief was.

 

16:16 Gepost door Kobe in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: leven |  Facebook |

Commentaren

**ping** Weereens een tof postje op uw blogske, da wel :)
maarreuh, werken kan al saai genoeg zijn hé, ik zou zeggen die 'ping' veranderen in iets anders, bij ons op't werk varieert da van "ooooh, noooo..." tot een lasergungeluidje tot een blatend schaap, en 't mijn is zelfs niet geschikt voor publicatie :-)
Ge moet nie vragen wat voor een symfonisch concert er telkens gegeven wordt als onze chef ne mail naar gans den dienst stuurt! :-)
van 02:15 tot 06:30 slapen valt best mee... bij mij is het regelmatig van 12u tot 05:10, gisteren was het 0:45 tot 5:10... en heb al gehad van 2 tot 5... ask Sterrekes, die weet er ook alles van :-) Tja, het doet pijn, maar in't weekend slaap ik soms twaalf uur aan één stuk om mijn schade in te halen... of soms zelfs mééééér ;-)
grtz, Cijferkes

Gepost door: Cijferkes | 10-01-08

bwa pling plong laser whatever meestal staat het geluid gewoon af ...
over dat slapen tja you don't seem to have kids ... ;-) want willen of niet opstaan zulde doen. De voorgeschiedenis was iemand dien een paar dagen ons wakker aan het houden was, dat in combinatie met deze nacht de nodige alcohol en smokes was pijnlijk as hell
En t weekend tja dat veranderd er niet aan hoor, in tegendeel dan kan ik de hele dag genieten van mijn kwebbeltje, buiten het ochtend humeur (dat ze van papa lief heeft) staat da bekje gene second stil hoor. en den uit knop hebben we nog niet gevonden (haha)

Gepost door: kobe | 11-01-08

De commentaren zijn gesloten.