30-01-08

De lente in het land

Zalig gewoon.... een paar dagen geleden was het mij opgevallen dat wanneer ik op mijn werkplek toekom het al begon licht te worden. Meteen vulde deze vaststelling mijn gedachten met het einde der donkere dagen is in aantocht.

Vandaag en het is nu 17:32 is het nog altijd licht. De dagen beginnen te langer te worden. Nog even en we kunnen terug genieten van voldoende licht om mijn interne krachtbron terug op te laden.  Toegegeven ik ben een persoon die zonlicht nodig heeft. Het ontbreken van deze natuurlijke energie stelt me droevig. 

Gisteren overviel me ook het idee dat er al vogels aan het fluiten waren... Het was iets na 8 en ik stond even buiten mijn wagen even te genieten van mijn shot nicotine terwijl ik moest wachten op mijn collega. Gewoon waanzinnig leuk. Ik verheug me al op de echte lente wanneer we kunnen genieten van de paringsroep der kikkers.  Paringsroep hoor ik een paar mensen al denken? Yep eind de straat loopt waar ik woon loopt er een van de vele stromen die dit land rijk is.  En tijdens het de paar periode van onze groene kleine vrienden kunnen we genieten van het gekwaak... Toegegeven vele stadmussen zullen dit aanschauwen als lawaai maar ik niet, het is een geniet moment ... de natuur op een van zijn mooiste momenten. Wanneer er op dit moment een zonnetje te bespeuren is brengt mij helemaal tot rust...

Nog even ... nog heel even en het is al weer zo ver... nu nog even genieten van het natuurlijke licht....

 

17:40 Gepost door Kobe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: leven |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.