03-03-08

Ik schijf dus ik blijf

Wow het was weer een tijdje geleden dat we hier nog eens zij aan toegekomen.
Waarom tja eigenlijk is het geen goesting om iets te doen.
Ik heb zo het gevoel dat ik compleet leeg was, mijn job zuigt mij letterlijk leeg ...
Niet dat het zo druk is maar het constant moeten vaststellen dat ik gelijk had en dat ze gewoon mijn advies en raad naast hun neerleggen... tot het moment natuurlijk dat het compleet mis gelopen is want dan krijg je volledige waardering.

Een andere rede is volgens mij ook de voorjaarsmoeheid.  Mijn energiepijl heeft een dieptepunt geraakt... waardoor ik me futloos voel. Soms wil ik gewoon vliegtuig instappen en zon gaan opzoeken maar tja realiteit laat dat niet toe. Nog 12 weken wachten voor ik op de vlieger mag stappen. 

Toch wat positiefs ook hoor ... de architect is bijna klaar met de plannen voor de verbouwingen. Nu nog de bouwaanvraag indienen en de centjes gaan zoeken.  Ik denk dat een bezoekje aan de verschillende bankinstellingen die ons land rijk is nog eens nuttig gaat blijken.  In welke bankdirecteur zijn ogen kan ik het diepste kijken zodat ik de laagste rentevoet kan krijgen.
Onze oude wagen is ook al verkocht ... de prijs was een beetje een tegenvaller maar tja hij is weg aan een redelijke prijs.

Maar ik schrijf dus ik leef nog :-)

 

 

11:12 Gepost door Kobe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: leven |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.