07-04-08

WEEKEND

Het was weer eens weekend ... voor de meeste is dat party time voor mij is dat meestal uitblaas tijd. Hoewel ik nog van tijd tot tijd een stapje in de wereld zet is dat toch een pak minder als in lang vervlogen tijden. Vind ik het erg niet echt soms pikt het nog een beke maar ik ben de disco's en fuiven aan het ontgroeien. Geef mij maar een gezellig cafeke of wijnbar.
En vrijdag was het nog zo eens. Ben thuis vertrokken met veel beeld en weinig klank. De getrouwde en samenwonende onder de lezers zullen begrijpen dat wederhelft er niet mee kon lachen dat ik ging drinken terwijl ik al heel de week zeer laat thuis was. Maar ik had ontspanning nodig.... Afgesproken in een wijnbar in Antwerpen... een woord gewoon slecht... de naam wijnbar niet waardig. Ik drink graag wijn maar ken er de ballen van. Wanneer ik dan in een wijnbar iets ga proeven wil ik wel de volledige uitleg en niet voor dorpsidioot aangekeken worden.
Anyhow we hadden nog een ander beproefd adres in Borgerhout. Kwaliteit was 10 keer zo hoog en de prijs 10 keer zo laag. Lekker dingens hadden ze daar, zowel wijn als hapjes. En zoals het hoort nadien op zoek naar frietjes. Man man man arm vlaanderen wij hebben 5 gemeentes moeten afrijden om een frituur te vinden dat open was. Komaan elk dorp had vroeger zijn frituur dat tot de vroege uurtjes open was. Tegenwoordig sluit iedereen om 24 uur :-(
Eindelijk in Edegem City nog een frituur. Kwaliteit was bwa oke t zijn frieten dus das bucht eeeh ...
Natuurlijk stond vriendin lief om 9:22 naast mijn bed en trok ze de oorstopjes uit mijn oren .... brrr veel te vroeg laat me nog slapen maar helaas. Toch 2 uur nodig gehad om wakker te worden. Samen met een kan koffie en een paar smokes ging het al wat beters tegen de middag.

Om me toch maar nuttig bezig te houden (en om van het gezeur af te zijn) ben ik zoals vele mannen dat op zaterdag doen naar de Doe het Zelf winkel getrokken voor het nodige materiaal te halen.  Ja hoor buiten mijn ICT leven doe ik mijn best om nog wat te klussen. Project van de dag was een trapleuning maken. Mijn idee was kant en klaar zo iets kopen maar tja bestaat natuurlijk niet he....
En eerlijk gezegd k heb het al 3 jaar uitgesteld dus het moest er ooit van komen. In ieder geval al zeg ik het zelf het mag er zijn ... een stevige goed gebouwde leuning zorgt er nu voor dat dochterlief niet een verdiepje lager kan vallen. De schilderwerken laat ik wel aan iemand anders over :-)  Zelf de vrouw des huizes keer er naar en keurde het goed.

Zondag was een complete ik doe niets dag. Om 7:22 het bed uit en gezellig wakker geworden in de zetel met dochter lief. Na het verplichte bad en de bakker stonden er nog een pak andere zaken op de agenda maar eigenlijk pfffft geen goesting dus pech.

Vandaag is het maandag en dat is een spannende dag. Dochter lief gaat voor de eerste keer naar "school". ik weet eigenlijk niet voor wie het erg is? Zij of wij?
Tranen waren wel aan het vloeien maar wij hadden interne pijn... kunnen toch moeilijk zelf gaan wenen? hoewel ik een grote bek heb doet mijn hart pijn als mijn dochter traantjes aan het laten is ... speelt geen rol waarom ... Mijn softe kant komt dan boven en dan bedenk ik "Kobe ge bent een WATJE"

Hop naat het volgende weekend.... en daar staat ook al een paar klusjes op de agenda :-( wat kan het leven van een man toch lijden zijn.

 

15:04 Gepost door Kobe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: weekend |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.