25-04-08

Party

Gisteren was het BBQ op het werk. Eens per jaar komen alle winkelmanagers bij een om een dagje Team Building en daar worden wij als hoofdkantoor tijdens de avond ook bij gevraagd... onder het mom van binden met mensen weet ge wel...
Dit jaar was het een BBQ dus.... Lekker gezellig eigenlijk.... vermits ik nog wat moest werken (lees het geschikte moment om wat systemen te herstarten wegens iedereen aan de BBQ) had ik maar een late entree... maar speelt gene rol. Ik heb eigenlijk lak aan die opgedwongen zaken. Nadien hadden wij met een paar nog het mooie idee om naar Leuven af te zakken waar de CD van Madonna als eerst in Belgie verkocht ging worden, met nen hele party rond en weet ik veel wat. Zo verantwoordelijk als ik ben was ik BOB.  Gezellig met G,D,K en de aller liefste F de wagen in richting Leuven... Ik kan je al vertellen dat de eerste 3 genoemde mensen al lekker in de wind waren door het rijkelijk vloeien van wijn en bier tijdens de BBQ. Het Leuven verhaal was wel leuk ... maar ook daar heeft de alcohol nog rijkelijk aan het vloeien geweest. Neen neen niet voor mij :-( ik heb me flink gehouden en maar 2 pintjes gedronken, van de in totaal 2 meter bier en de nodige glazen bubbels. Gevolg van dit al was dat G,D,K compleet dicht waren ... dus de achterbank was gevuld met een bende zatlappen. Gezellig hoor.. de nodige waarheden komen naar boven, de leuke grappige opmerkingen en het af en toe stilvallen van het alles had wel een grappig iets. F en ik hebben mega gelachen.
Na het afdroppen van D voor zijn deur (belofte aan de vrouw die we dus altijd nakomen) kwamen we aan op onze bedrijfsparking. Vermits F en ik nog bloednuchter waren was het rijden voor ons geen probleem ... maar hoe K en vooral G thuis geraakt zijn is mij een raadsel.  En ja thuis zijn ze geraakt want alle 2 zijn nu al aanwezig... Yep aanwezig is de beste omschrijving want er hang nog altijd een alcohol walm rond hun... :-)
Van al dit geparty was het dus zo dat ik ondergetekende maar om 2 uur mijn nestje in lag.  Mooi voorverwarmt door moeder de vriending (neen neen geen vrouw want niet getrouwd) was het dus een korte nacht... en dat heb ik vanmorgen al mogen ondervinden... na de verplichte ochtend douche vond ik het nodig om mijn kleine teen tegen de muur te stompen met het nodige bloed en pijn als extratje om men dag al goed te starten.

Damm ben ik ook nog tot de vaststelling gekomen dat ik echt wel een zwak heb voor vrouwelijk schoon (kijken en genieten wel he ... aankomen mag niet meer)... gisteren liepen er echt wel njummie hosteskes rond, dan nog met F op stap (rrrrr dat is een mega vrouwke) en vanmorgen kwam ik nog de aller mooiste juf toen ik dochterlief op school af gezet had. Man man man wat kan het leven toch mooi zijn ;-) nu vooral de zon weer in het land is ....

10:37 Gepost door Kobe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: stappen |  Facebook |

Commentaren

En dan hebt ge mij nog niet eens gezien :)

Gepost door: Nina | 02-05-08

De commentaren zijn gesloten.